Instagram
Follow me
Microsoft Stopt Met Windows Live Mail, Wat Nu? - Nicola D'errico Atelier
20400
post-template-default,single,single-post,postid-20400,single-format-standard,eltd-core-1.1.2,audrey child-child-ver-1.0.0,audrey-ver-1.6,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Blog

Microsoft Stopt Met Windows Live Mail, Wat Nu?

Opera is op alle besturingssystemen te gebruiken, ook op consoles en smartphones. De browser heeft niet een heel groot aandeel vergeleken met andere internet browsers. Dit betekent echter niet dat de browser ook minder goed werkt. Als eerst kijken we naar de veiligheid van een browser.

Als laatste houden we ook de aanvullende details in het oog, zoals bijvoorbeeld de geschiedenisbeveiliging van de browser. Zijn er in het verleden inbraken gedaan op de geschiedenis van een specifieke browser? Dan is de kans groot dat je die browser niet in deze lijst tegenkomt. De internetbrowsers vertonen natuurlijk ook overeenkomsten. Onderstaande eigenschappen kun je tegenwoordig praktisch van alle internetbrowsers verwachten. Elke browser heeft zo zijn eigen voor en nadelen.

Meer Voordelen Van Online Bankieren

download nu

Een unieke functie van Firefox zijn de virtuele ‘Sticky notes’. Dit zijn notities die je kunt schrijven en virtueel kunt toevoegen aan opgeslagen webpagina’s, wat erg handig is voor research. De browser richt zich al jaren op privacy van zijn gebruikers. Wil je dus niet dat jouw gegevens terecht komen bij bedrijven als Google, Micorosoft en Apple, dan is Firefox een goede keuze voor jou. Om websites te kunnen bezoeken op je computer, heb je een internetbrowser nodig.

  • Voortaan opent de computer alle links in de ingestelde browser.
  • Verder heeft Internet Explorer veel last gehad van veiligheidslekken.
  • Maar anders kan de software niet overweg met de standaard mail app van Windows.

Als webmaster ben ik hier ontzettend blij mee. Hoeveel bedrijven er zelfs nu nog op IE draaien is ongelooflijk. En dan verwachten dat je website bugvrij moet blijven voor IE.

Vergelijking Internetbrowsers: Dit Moet Je Weten

Snelle en veilige webhosting voorzien van de beste Customer Support om je te helpen. Deinstellingen voor de serverkan je rechtstreeks overnemen uit het onderstaande voorbeeld. Schrijf u in voor onze gratis Plus nieuwsbrieven en aanbiedingen en maak kans op een Stella e-bike t.w.v. €1.999.U gaat hierbij akkoord met onze privacyvoorwaarden. Als ik de zelfde instellingen op een android toestel gebruik werkt het prima.

Uw activiteiten in Edge zijn zonder veel moeite te achterhalen, of u nu InPrivate hebt gebruikt of niet. Beide browsers gaan redelijk gelijk op als het gaat om versleuteling van gegevens. Maar als u online privacy en transparantie belangrijk vindt, dan is Firefox hier duidelijk de betere keus. Firefox is een gratis te downloaden internetbrowser.

Het is eigenlijk vreemd dat Chrome het niet op dezelfde manier aanbiedt, maar Edge kan in één keer een groep maken van verschillende webpagina’s. Je kunt ze ook een naam geven, zodat je in één keer een hele groep tabbladen kunt openen. Erg handig als je bijvoorbeeld je laptop voor zakelijk en privé gebruikt, want je kunt dan een zakelijke groep maken en eentje met al je favoriete persoonlijke pagina’s. Laten we allereerst kijken naar wat een webbrowser is. Een webbrowser is een programma waarmee je in staat bent om webpagina’s te kunnen bekijken.

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.